Město Česká Kamenice
Návrh usnesení
10. Zastupitelstva města
konaného dne 13.12.2023

Schválení žádosti o změnu a uzavření dodatku č. 1 k Veřenoprávní smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu města v oblasti rekonstrukce Fasád

I. Zastupitelstvo města schválilo

žádost o změnu a uzavření Dodatku č. 1 k Veřejnoprávní smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Kamenice. Žadateli jsou ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░  a ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ,oba bytem ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ .




Ing. Dalibor Deutsch
Vedoucí ORIŽP
Kateřina Pospíšilová
referentka ORIŽP
Předkladatel:Ing. Dalibor Deutsch
Zpracovatel:Kateřina Pospíšilová, Odbor rozvoje, investic a životního prostředí
Vyjádření:
Na vědomí:
Předpokládaná doba trvání:00:05
Text důvodové zprávy:

ORIŽP orgánům města Česká Kamenice předkládá k projednání žádost o změnu termínu pro využití finančních prostředků poskytnutých z rozpočtu města Česká Kamenice v roce 2023 na realizaci rekonstrukce fasády nemovitosti v ulici Nerudova 248, 407 21 Česká Kamenice a prodloužení termínu pro vyúčtování dotace. Dále ORIŽP předkládá návrh Dodatku č. 1 ke smlouvě o poskytnutí dotace uzavřené dne 17. 7. 2023, schválené ZM dne  28. 6. 2023, číslo usnesení: 176/6/ZM/2023. Žadatel Hanus Antonín, nar. ░░░░ ░░ , Hanusová Andrea, nar. ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░ žádají o změnu termínu z důvodu uzavření smlouvy s Městem Česká Kamenice o umístění veřejného osvětlení na fasádě dotčené nemovitosti. Veřejné osvětlení bude umístěno v roce 2024 a bude docházet k sekání do fasády, z tohoto důvodu bude dotačně podpořená akce z rozpočtu města Česká Kamenice realizována až po tomto úkonu. Žádost o změnu, návrh dodatku č. 1 k VPS, původní uzavřená smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Kamenice, viz. příloha návrhu usnesení.

Materiál obsahuje:Příloha - Původní uzavření smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Kamenice (Veřejná)
Příloha - Návrh dodatku č. 1 (Veřejná)
Příloha - Návrh dodatku č. 1 (Veřejná)
Příloha - Žádost o změnu (Veřejná)
Materiál projednán:
Přizváni: