Město Česká Kamenice
Návrh usnesení
10. Zastupitelstva města
konaného dne 13.12.2023

Schválení územní studie "Prostory kolem kulturního domu v České Kamenici"

I. Zastupitelstvo města schválilo

územní studii "Prostory kolem kulturního domu v České Kamenici" zpracovanou společností re:architekti studio s. r. o., se sídlem Milady Horákové 24, 170 00, Praha 7, za účelem podání žádosti o dotaci do 63. výzvy IROP.




Ing. Vítězslav Vlček, MSc.
tajemník MěÚ
Ing. Dalibor Deutsch
Vedoucí ORIŽP
Předkladatel:Ing. Dalibor Deutsch
Zpracovatel:Ing. Dalibor Deutsch, Odbor rozvoje, investic a životního prostředí
Vyjádření:
Na vědomí:
Předpokládaná doba trvání:00:05
Text důvodové zprávy:

ORIŽP předkládá Zastupitelstvu města ke schválení územní studii "Prostory kolem kulturního domu v České Kamenici" zpracovanou společností re:architekti studio s.r.o., se sídlem Milady Horákové 24, 170 00, Praha 7. Projektová dokumentace řeší revitalizaci prostor kolem kulturního domu v České Kamenici. Schválení územní studie zastupitelstvem obce je jednou z podmínek pro podání žádosti o dotaci do 63. výzvy IROP.

Předpokládané náklady na realizaci projektu jsou odhadovány ve výši cca 23 mil. Kč. Z toho dotace pokryje 85% uznatelných nákladů.

V příloze je uvedena architektonická situace prostoru kolem kulturního domu v České Kamenici. Celá dokumentace je k nahlédnutí u vedoucího odboru ORIŽP Ing. Dalibora Deutsche nebo na SharePointu: Dokumenty/Projekty/Příprava/Reko Komenského kolem KD.

Materiál obsahuje:
Materiál projednán:
Přizváni: