Výstražná lišta

/
/
Parkování a uzavírky během festivalu KAMEN!CE

Parkování a uzavírky během festivalu KAMEN!CE

O druhém červnovém víkendu čeká naše město bezpochyby největší kulturní akce roku – festival KAMEN!CE.
Jelikož hlavním dějištěm festivalu je již tradičně náměstí Míru, pojí se s konáním akce také dopravní uzavírky a omezení parkování.

Na rozdíl od předchozích ročníků, tento rok nebude druhé pódium na parkovišti u kulturního domu. Přesouvá se na nádvoří kamenického zámku. Parkoviště za zdravotním střediskem a mezi domem kultury a ZUŠ tedy nebudou nijak omezena. Uvnitř kulturního domu však bude program probíhat. Je tedy třeba pouze brát zřetel na zvýšený pohyb osob v bezprostředním okolí kulturního domu.

Na náměstí Míru nebude od čtvrtka 6. 6. od 06:00 hodin do neděle 9. 6. 06:00 možný vjezd. Ulice Janáčkova bude uzavřena u lékárny – zde bude možné odbočit doleva do ulice Mlýnská a zadem kolem pošty se vrátit zpět na náměstí 28. října. Ulice Nerudova bude zavřena od křižovatky u Starého klubu, jelikož část programu festivalu se bude konat v parku Franze Preidla a zároveň se jedná o hlavní spojnici s kempem na koupališti.

Ulice Dvořákova bude taktéž již od čtvrtka zcela uzavřena od restaurace Na Ráně až na náměstí. Po celé délce ulice také bude platit zákaz stání. Touto ulicí bude přijíždět veškerá technika a je tedy zapotřebí, aby tudy byl zajištěn bezproblémový průjezd i pro větší vozidla.

Ulice Lipová bude uzavřena u speciální školy. Od této uzavírky až nahoru ke křižovatce s hlavní silnicí bude možné bezplatné parkování po obou stranách ulice. Stejně tak v ulici 5. května bude po celé délce možné podélné parkování.

Další parkovací plochy budou pak na tzv. Dřeváku ve Spálené ulici a v areálu bývalého Benaru – plocha u sběrného dvora.

Prosíme všechny občany města o trpělivost a součinnost. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte informační centrum (tel: 608 769 768) nebo městskou policii (tel: 724 590 075).

Děkujeme!

Tým festivalu KAMEN!CE

Parkování v rámci festivalu KAMEN!CE 2024 (1)

 

Parkování v rámci festivalu KAMEN!CE 2024 (2)

Sdílejte článek:

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Linkedinu
Poslat přes Whatsapp