Výstražná lišta

5. 6. 2024
16:00
/
/
1. workshop Auditu Family Friendly Community

1. workshop Auditu Family Friendly Community

Již příští středu 5. 6. 2024 proběhne první workshop Auditu Family Friendly Community. Jak jsme již informovali na stránce města i v květnových Českokamenických novinách, tento projekt má přinést do Kamenice nová prorodinná opatření. Na nich se můžete podílet i vy, občané našeho města, spolu s pracovní skupinou projektu, ve které jsou kromě zástupců obce, starosty, místostarosty a tajemníka, zastupitelé Michaela Čapková, Martin Šanda a Helena Vorbová, ale také zástupci různých životních fází od dětí a mladých ve školním a studijním vzdělávání, přes maminky s malými dětmi až po seniory.
 
První workshop je tzv. hodnotící, tedy jde o zjišťování aktuálního stavu, který ve městě je. Ten nám umožní sestavit dotazníky pro všechny občany města skrze generace, na jejichž základě po vyhodnocení proběhne na podzim plánování alespoň tří konkrétních opatření, která město bude v následujících třech letech naplňovat.
 
Máte zájem se svými názory zapojit? Neváhejte a přijďte na první setkání. Budeme se na vás těšit. Více informací na pozvánce.
 
Za město Mgr. Michaela Čapková
– zastupitelka a vedoucí projektu AFFC
 
1. workshop Auditu Family Friendly Community

Sdílejte akci:

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Linkedinu
Poslat přes Whatsapp